Coroane funerareCoroane flori

Mesaje condoleante si anunturi decese

Floraria CoroaneFunerare.ro reprezinta un serviciu online de aranjamente florale funerare, cu depunere gratuita Bucuresti, in regim de urgenta. Coroane funerare, coronite, jerbe, cruci din flori, inimi, cosuri funerare, aranjamente funerare pe sevalet, aranjamente florale pentru mese comemorative si tribute funerare personale.

Pentru asistenta si informare, punem la dispozitie clientilor nostri o serie de exemple de anunturi decese si mesaje condoleante, in cele ce urmeaza:

anunturi decese coroane funerare

Anunturi decese

Trecerea in nefiinta a unei persoane este facuta publica printr-un anunt memorial ce poate fi tiparit in presa sau in publicatiile de specialitate. Ne-am oprit la cateva exemple de anunturi decese pentru a veni in sprijinul dvs:

Durerea este nemarginita!

Familia Dobrin Vasile si Elena - parinti, Anca - sora anunta, cu nemarginita durere, disparitia prematura a scumpului lor fiu si frate - ing. MIHAI CALIN DOBRIN, in varsta de 40 de ani. Corpul neinsufletit este depus la capela Bisericii din Cimitirul Sf. Vineri. Inmormantarea va avea loc marti, 5 ianuarie, ora 13. Dumnezeu sa-l odihneasca!

A trecut in nefiinta!

Fam. Balmus Gheorghe si Olga, sora Nicoleta si Anca, nepotii Alex, Mark si Antonio, cumnatul Cezar anunta trecerea in nefiinta a celui ce a fost BALMUS GABRIEL, 32 ani. Inmormantarea va avea loc duminica, 3 ianuarie, la Cimitirul Bellu din Bucuresti. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

Mesaje de condoleante

Mesajul de condoleante poate insoti un aranjament funerar, un buchet sau cos cu flori funerare, sau orice tip de coroana sau jerba funerara, fiind redactat manual sau imprimat pe o cartolina ce este atasata aranjamentului floral. Pentru panglica funerara este recomandata alegerea unui text mai succint.

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace sufletul sau bun!

Un gand de mangaiere si sincere condoleante indureratei familii Dobrin Vasile, pentru pierderea fulgeratoare a iubitului fiu, ing. CALIN DOBRIN. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace sufletul sau bun! Vecinii din Asociaia de Proprietari Armeana nr. 1.

Sincere condoleante!

Colectivul Complexului de Servicii Comunitare Bucium este alaturi de doamna director Iruc Maria Magdalena, in momentele grele pricinuite de moartea fratelui, si-i transmite sincere condoleante.

Suntem alaturi!

Colectivul DSPM Bucuresti este alaturi de dl. Puiu Stelian in greaua incercare provocata de decesul mamei.

mesaje condoleante pe panglica funerara Sincere regrete!

Colectivele Clinicilor II si III Medicina interna regreta disparitia, dupa o lunga si grea suferinta, a celei care a fost o buna colega si prietena PADURARU MONICA ALEXANDRA. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Condoleante familiei Tomoiaga Simion

Catedra de Educatie Fizica si Sport transmit condoleante familiei Todoran Simion pentru pierderea cumnatului.

Nu te vom uita niciodata!

Sotia Ana-Maria si fetele Alina si Ruxandra, vesnic indoliate, iti promitem ca vei ramane mereu in sufletele noastre!

Ce se scrie pe panglica coroanei funerare

text pentru pamblica coroana funerara

In cazul coroanelor funerare, jerbelor de flori, sau aranjamentelor la care se opteaza pentru pamblica funerara, spatiul restrans impune transmiterea unui mesaj scurt insotit de semnatura celui care face depunerea.

Textul de pe panglica unei coroane funerare trebuie sa fie impartit in doua, pentru a incapea pe cele doua laturi ale panglicii indoite.


Exemple texte scrise pe panglica funerara:

Sincere condoleante / Familia ing. Radu Bertea


Regrete eterne / Echipa SIVECOM S.A.
Odihneste-te in pace / Dana, Edi si Cristina
Sincere regrete / Colegii de facultate
Te voi purta mereu in suflet / Fiul tau MarianComanda online
Cos de cumparaturi
Cosul este gol
0 produse in cos

Trimite comanda

Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile