Coroane funerareCoroane flori

Livrare / Depunere coroane funerare in Bucuresti

Livrarea / depunerea de aranjamente florale funerare se face in Bucuresti si in judetul Ilfov, cu ajutorul serviciilor de curierat proprii.

Livrare coroane funerare in Bucuresti si depunere flori gratuit la capela sau cimitir

CoroaneFunerare.ro va ofera alternativa livrarii de flori si aranjamente funerare la domiciliu sau depunere coroane funerare direct la capela, cimitir sau biserica unde are loc procesiunea de inmormantare.

In Bucuresti, livrarea se face in minim 2-3 ore de la confirmarea comenzii pentru plata ramburs, respectiv confirmarea platii pentru plata online. In judetul Ilfov, livrarea se face in minim 6 ore de la confirmarea comenzii / platii. Adresa si ora exacta de livrare se stabilesc cu ocazia confirmarii telefonice, in acord cu solicitarile clientilor.


Depunerea de coroane funerare are loc la capelele si cimitirele de pe raza orasului Bucuresti, precum Cimitirul Belu ortodox si catolic Bucuresti, Cimitirul Sf Vineri Bucuresti, Cimitirul Ghencea civil sau militar Bucuresti, etc. Plata se poate face fie numerar la livrare fie in avans, online - conform cu metodele pentru comanda online aranjamente funerare.

Preturi livrari coroane, jerbe si flori funerare

Tarifele de livrare / depunere coroane funerare, jerbe funerare, cosuri si buchete de flori pentru inmormantare, cruci si inimi funerare si orice alte aranjamente funerare sunt urmatoarele:

  • GRATUIT pentru livrarile / depunerile in Bucuresti, de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 20:00, exceptie facand sarbatorile legale
  • 20 lei pentru livrare / depunere in Bucuresti in timpul saptamanii in afara intervalului gratuit, precum si Sambata si Duminica sau in sarbatorile legale
  • 20 lei pentru livrare / depunere in judetul Ilfov, de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 20:00, exceptie facand sarbatorile legale
  • 35 lei pentru livrarile / depunerile pe raza judetului Ilfov, in afara intervalului anterior, precum si Sambata si Duminica si in sarbatorile legale.

Atentie! Comenzile cu livrare in weekend pot fi efectuate doar cu confirmare prealabila!

Contactati-ne pentru orice alte detalii. Ne adaptam la orice situatie!
Telefon: 0742 COROANA / 0742 67 62 62
Email: shop@coroanefunerare.ro


Comanda online
Cos de cumparaturi
Cosul este gol
0 produse in cos

Trimite comanda

Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile