Coroane funerareCoroane flori
Ieftine, sub 200 Lei
Buget mediu, 200-300
Buget mare, 300-500
Deluxe, peste 500 Lei
anturium
cale
crini
crizanteme
garoafe
gerbere
gipsofila
irisi
lisiantus
miniroze
orhidee
spathiphyllum
trandafiri
alb
albastru
gablen
galben
mov
portocaliu
rosu
roz
verde
Aranjamente funerare
Filtreaza dupa Pret
Ieftine, sub 200 Lei
Buget mediu, 200-300
Buget mare, 300-500
Deluxe, peste 500 Lei
Filtreaza dupa Flori
anturium
cale
crini
crizanteme
garoafe
gerbere
gipsofila
irisi
lisiantus
miniroze
orhidee
spathiphyllum
trandafiri
Filtreaza dupa Culori
alb
albastru
gablen
galben
mov
portocaliu
rosu
roz
verde

Livrare coroane funerare București

Livrarea / depunerea de coroane și jerbe sau flori funerare se face în București și în județul Ilfov, prin serviciile de curierat proprii.

Coroanefunerare.ro vă oferă alternativa livrării rapide de coroane funerare la domiciliu sau depunere direct la capelă, cimitir sau la biserica unde are loc procesiunea de înmormântare.

Adresa și ora exactă de livrare a coroanelor și a altor aranjamente florale mortuare se stabilesc cu ocazia confirmării telefonice, în acord cu solicitările clienților.

Plata se poate face fie numerar la livrare, fie în avans, online – conform cu metodele de comandă coroane funerare online.

Comenzi coroane funerare București

Livrare coroane funerare

Pentru comenzi de coroane funerare în București, livrarea se face în minim 2-3 ore de la confirmarea comenzii - pentru plata ramburs, respectiv de la confirmarea plății - pentru plata online.

Depunerea de coroane funerare are loc la capelele și cimitirele de pe raza orașului București - sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5 sau sectorul 6, precum Cimitirul Bellu ortodox sau catolic, Cimitirul Sf. Vineri, Cimitirul Ghencea civil sau militar sau alte cimitire și capele.

Comenzi coroane funerare Ilfov

Pentru coroane funerare în jud. Ilfov, livrarea se face în minim 6 ore de la confirmarea comenzii – pentru plata ramburs, respectiv de la confirmarea plății – pentru plata online.

Livrarea de coroane funerare în Ilfov se face în Otopeni, Voluntari, Chitila, Chiajna, Pantelimon, Tunari, Popești Leordeni, dar și în alte localități de pe raza județului Ilfov.

Prețuri livrare coroane și alte aranjamente funerare

Transport gratuit Livrare rapidă

Tarifele de livrare sau depunere coroane de flori, jerbe funerare, coșuri funerare, buchete de flori pentru înmormântare, cruci sau inimi din flori și orice alte aranjamente florale funerare sunt următoarele:

  • GRATUIT pentru livrare sau depunere în București, de luni până vineri, între orele 10:30 și 19:30, excepție făcând sărbătorile legale
  • 20 lei pentru livrare sau depunere în București, în afara intervalului gratuit din timpul săptămânii, precum și sâmbăta, duminica și în sărbătorile legale
  • 20 lei pentru livrare sau depunere în jud. Ilfov, de luni până vineri, între orele 10:30 și 19:30, cu excepția sărbătorilor legale
  • 35 lei pentru livrare sau depunere în jud. Ilfov, în afara intervalului anterior, precum și sâmbăta, duminica și de sărbătorile legale

ATENȚIE! Comenzile cu livrare în weekend pot fi efectuate doar cu confirmare prealabilă!

Coroane funerare cu depunere în București

Contactați-ne pentru orice alte detalii. Ne adaptăm oricărei situații!
Telefon: 0742 COROANA / 0742.67.62.62
Email: shop@coroanefunerare.ro

Comanda online
Cos de cumparaturi
Cosul este gol
0 produse in cos

Trimite comanda

Comandă telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare
PRODUSUL ESTE DEJA ÎN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile