Coroane funerareCoroane flori

Servicii funerare Sibiu - Dragoiu

Firma Funerarii Sibiu pune la dispozitia dvs 24 h/24,7 zile pe saptamana o echipa pentru a va satisface nevoile intr-o maniera profesionala.

A apela la noi este mai mult decat o necesitate, este garantia desfasurarii in bune conditii a evenimentului funerar, este siguranta ca platiti costul corect al serviciilor.

Indiferent ca este apreciata sau nu, moartea reuneste pe plan emotional intreaga familie. Prietenii si familia, au nevoie de timp pentru a-si exprima durerea si pentru a incepe sa-si reorganizeze viata fara de cel/cea care a trecut in nefiinta. Cei ramasi in urma, trebuie sa puna la punct detaliile legate de inmormantare. Pentru a venii in ajutorul celor indurerati, Funerarii Sibiu va este alaturi, oferindu-va ajutorul necesar in astfel de momente neprevazute.

Sa acordam acestui nefericit eveniment, consideratia care i se cuvine, sa scutim familia de toate problemele legate de desfasurarea evenimentului - aceasta este menirea noastra care ne onoreaza si ne recomanda in fiecare zi si pentru care meritam increderea dumneavoastra.

Adresa:

Calea Dumbravii numarul 155.
In incinta cimitirului municipal Sibiu.

Telefon:

0742.275.462

Website:

Email:
dragoiu_r@yahoo.com


Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile