Coroane funerareCoroane flori

Servicii funerare - Pantiru

Pierderea unei persoane dragi reprezinta in viata fiecaruia dintre noi un moment de grea incercare, un moment trist. Noi, facem tot posibilul ca acest moment sa nu va preocupe pe dvs. din punct de vedere organizatoric, ca dvs. sa va puteti arata dragostea si respectul fata de cel/cea care nu se mai afla printre noi. De peste 18 ani oferim cele mai bune servicii funerare cu maxima discretie si seriozitate. Personalul nostru calificat si cu experienta acorda o atentie sporita oricarui detaliu si va sta la dispozitie 24h/24, 7 zile pe saptamana.

De peste 18 ani suntem prezenti in domeniul serviciilor funerare. De peste 18 ani ne facem treaba cu profesionalism , devotament si discretie. De peste 18 ani prestam servicii funerare de calitate.

In clipe de grea incercare, grija organizarii funeraliilor pentru persoana trecuta in nefiinta este ultima grija care trebuie sa o aveti. Lasati totul in seama noastra, ca dumneavoastra sa va puteti arata respectul, compasiunea si dragostea fata de persoana pierduta. Firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare.

Telefon:

0356.402.633; 0744.591.758

Website:

Email:
pantiru_stefan@yahoo.com


Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile