Coroane funerareCoroane flori

Servicii funerare - Eterna Funerare

Echipa noastra isi desfasoara activitatea in acest domeniu inca din anul 1995. In toata aceasta perioada am castigat respectul clientilor pe care i-am servit cu profesionalism si seriozitate. Incepand cu anul 2002 ne-am desfasurat activitatea la sediul actual din Calea Martirilor nr.91, Timisoara, dar si la inca doua puncte de lucru din oras.

Firma noastra va pune la dispozitie servicii funerare complete, caracterizate de seriozitatea si profesionalismul dobandite in toata perioada de functionare a firmei. Ultimul drum al persoanei pe care ati iubit-o este important si trebuie sa fie memorabil pentru cei care o conduc spre locul de odihna ETERNA.

Va oferim servicii funerare de calitate, o gama larga de sicrie si accesorii la preturi accesibile. De asemenea, clientilor care ne solicita le oferim si servicii diversificate de transport funerar, atat in tara cat si international. Avem o bogata experienta in serviciile de repatriere a persoanelor decedate, cat si in ceea ce priveste serviciile de incinerare.

Adresa:

Calea Martirilor 1989, nr. 91
(fosta Calea Girocului)

Telefon:

0256 464400; 0722 211081

Website:

Email:
office@eternafunerare.ro


Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile