Coroane funerareCoroane flori

Repatrieri decedati - Transport Funerar International - Funerarii Omega

Repatriere decedați din întreaga Europa oriunde în Romania Non-Stop ne puteți contacta la tel: (004) 0757 102 103, persoana de contact Paul Marius Pop).

  Serviciile de repatriere decedati operate de noi sunt complete, la cele mai bune prețuri, și cu un înalt grad de profesionalism.

  Servicii de repatriere decedati din Europa (Franta, Italia, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Anglia, Irlanda, etc) oriunde în Romaniaj. De asemenea repatriem decedati si din Romania în orice parte a lumii.

  Asigurăm în demersul nostru de repatriere decedati atât partea de transport funerar cât și partea de întocmire documente repatriere decedati, sicriul necesar repatrierii decedatilor.     

  Experienta noastră în domeniul serviciilor de repatriere decedati ne permite să efectuăm repatrieri cu un grad maxim de profesionalism și promtitudine. Dar de asemenea am învățat cum putem să efectuăm repatrieri la cele mai bune costuri și am lansat în premieră conceptul de repatriere decedați low cost.

  Pentru mai multe detalii privind repatrierea decedaților nu ezitanți să ne contactați la numărul nostru de telefon la orice oră. Compania noastră are deschise două linii telefonice non stop specific pentru urgențele privind repatrierea decedaților. 

Telefon:

(004) 0757 102 103

Website:

Email:
contact@omegafunerarii.ro


Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile