Coroane funerareCoroane flori

Productie sicrie - Gepeto srl

Producem sicrie din cherestea de stejar cu diverse finisaje: lăcuire mată, lucioasă sau semi-lucioasă, baițuire în diverse nuanțe (mahon, cireș etc) cu diverse accesorii inclusiv mânere sau doar cu locașe pentru mânere.

In general partenerii noștri au o idee clară despre finisajele ce trebuie aplicate pe sicriele care vor fi livrate. De multe ori lucrăm împreună pentru a obține nivelul de calitate cerut în raport cu prețul dorit. Suntem parteneri serioși și de încredere dorim ca fiecare comandă să pună bazele unei colaborări stabile pe termen lung.

Avem în vedere și ne străduim să asigurăm un proces verde de fabricație a sicrielor, alegem doar distribuitori de cherestea care garantează că materia primă provine din surse regenerabile (plantații specializate). Suntem pentru popularizarea lacurilor si vopselelor nepoluante pe bază de apă; pentru sicriele noastre folosim lacuri pe bază de ulei doar dacă cele pe bază de apă nu se ridică la standardele clienților.

Telefon:

+40-256-490384

Website:

Email:
office@sicrie-lemn.ro


Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile