Coroane funerareCoroane flori

Producator de sicrie - Anturium

Anturium Productie Comert SRL este cel mai mare producator si distribuitori de sicrie si articole funerare din Romania.

Imbinand traditia prelucrarii lemnului si experientacelor 17 ani de activitate in domeniu cu tehnologia moderna si creativitatea inginerilor nostri, calitatea materialelor si a materiilor prime utilizate, Anturium reuseste sa raspunda in orice moment tuturor provocarilor.

Cu o echipa ce reuneste peste 180 de profesionisti, Anturium Productie Comert este lider in productia si distributia de sicrie si articole funearre in Romania.

Performanta nu este un obiectiv in sine ci un mod de lucru. Anturium Productie Comert a ales profesionalismul, a ales calitatea, a ales succesul. Dar nu singura ci alaturi de partenerii sai din tara si din intreaga lume.

Anturium Productie Comert a inteles ca succesul nu poate fi obtinut de unul singur ci numai impreuna cu parteneri puternici. Astfel, incepand din 2007, pentru a oferi conditii optime dezvoltarii unui parteneriat puternic si stabil, am dezvoltat o intreaga retea de distributie la nivel national. In prezent, prin cele 6 depozite din Cluj, Timisoara, Bucuresti, Valenii de Munte, Iasi si Braila, reusim sa ajungem in fiecare localitate din Romania astfel incat timpul de asteptare sa fie redus la minim iar promptitudinea serviciilor sa fie la nivelul asteptarilor partenerilor nostri. Clientii nostri nu au nevoie de stoc de marfa pentru ca saptamanal echipa noastra de vanzari face livrari oriunde in tara, oricand si in orice cantitate.

Gama completa de sicrie si articole funerare este un alt element central al efortului nostru de a oferi solutii integrate. Astfel, clientii nostri au la dispozitie peste 50 de modele de sicrie, respete (tapiterii pentru sicrie), manere pentru sicrie (din metal sau din plastic cu insertie metalica), crucifixuri pentru capac, cruci din lemn, felinare, suruburi pentru fixarea capacului, etc.

Transportul in siguranta al marfurilor este un aspect esential al preocuparilor noastre. Prin urmare, marfa este transportata si livrata in camioane specializate, dotate cu platforma de distributie, solutie care ofera vizibilitate maxima, siguranta totala, flexibilitate si usurinta in manipulare. Livrarile se fac gratuit, in fiecare saptamana, la magazinul sau depozitul fiecarui client.

Anturium Productie Comert ofera solutii, nu doar produse.

Adresa:

Strada Putul lui Zamfir 45-47, Sector 1
Bucuresti, Romania, Cod 011682

Telefon:

+40 21 231 5585; +40 21 231 5586; +40 21 231 5587

Website:


Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile