Coroane funerareCoroane flori

Pompe funebre - Caritabil

Indiferent că este apreciată sau nu, moartea reuneşte pe plan emoţional întreaga familie. Trecerea în lumea celor drepţi a cuiva drag, este un eveniment dificil şi pentru mulţi dintre noi, greu de trecut.

Servicii funerare sibiu Cei aproape 20 de ani de experienţă în domeniu ne-au invăţat să respectam durerea pricinuită de trecerea spre viaţa veşnica a celui drag. Prietenii şi familia au nevoie de timp pentru a-şi exprima tristeţea şi pentru a începe să-şi reorganizeze viaţa fară de cel/cea care a trecut în nefiinţă. Cei rămaşi în urma trebuie să pună la punct detaliile legate de înmormantare. Pentru a venii în ajutorul celor îndurerarţi, societatea de pompe funebre CARITABIL vă este alături, oferindu-vă ajutorul necesar în astfel de momente neprevăzute.

Societatea noastră propune un ceremonial religios corespunzator fiecărei religii, oferind servicii funerare complete, cameră rece pentru decedat, trei capele proprii pentru priveghi, documentele necesare repatrierii. Transportul intern şi internaţional se face în condiţiile de păstrare şi igiena prevăzute de normele europene în vigoare.

Firma CARITABIL pune la dispoziţia dumneavoastra 24h/24, 7 zile/saptamană o echipă pentru a vă satisface nevoile într-o manieră profesională.

Adresa:

George Bacovia, nr. 3
550410, Sibiu.

Telefon:

+40 269 252 077; +40 269 222 117; +40 744 540 731

Website:

Email:
caritabil@hotmail.com


Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile