Coroane funerareCoroane flori

Monumente funerare Exclusive Stone

Comercializam la comanda toate tipurile si modelele de marmura, granit, travertin si onix existente pe piata (placi sau sub forma de lastre), monumente funerare la cele mai avantajoase preturi.

Executam la comanda monumente funerare, statuete, seminee, fantani arteziene, glafuri pentru geamuri (interior si exterior), blaturi bucatarie, mozaic, placari orizontale si verticale, placari scari,slefuire marmura veche (deteriorata), aproape orice produs cerut de catre client.

Firma detine colaboratori aproape in toata tara, deci puteti lansa o comanda aproape de oriunde de pe teritoriul romaniei. Nu ezitati sa ne contactati si veti primi in cel mai scurt timp o oferta de pret pentru ceea ce doriti sa comandati, urmand ca un agent de vanzari sa vina la dvs. pentru efectuarea masuratorilor aferente lucrarii si cu mostre.

Firma detine echipe specializate in MONTAJUL de marmura, granit, travertin, piatra naturala,monumente funerare, etc. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul pietrei naturale, garantam cele mai bune rezultate la cele mai bune preturi de pe piata. Oferim consultanta si solutii profesionale.

Timpul de livrare pentru placi, glafuri,trepte, blaturi, este cuprins intre 2-10 zile iar pentru monumentele funerare de maxim 3 saptamani pentru orice model.

Va oferim produse din marmura, granit si travertin de inalta calitate.

Adresa:

B-dul Nicolae Titulescu, Nr. 119, Sector 1 (cu programare)

Telefon:

0734 309077; 0768 838 874;

Website:

Email:
comenzi@granit-marmura.net


Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile