Coroane funerareCoroane flori

Monumente funerare Cotofana

Venim in ajutorul dumneavoastra cu o vasta experienta in domeniul constructiilor funerare ce implica prelucrarea de piatra masiva, in special marmura si granit, cu o calitate ireprosabila si cele mai avantajoase preturi.

Portofoliul nostru de produse cuprinde o gama variata de: monumente funerare din mozaic, monumente funerare din marmura sau monumente funerare din granit, borduri din mozaic, borduri placate cu marmura, cavouri (cripte) din mozaic, cavouri placate cu marmura, gravuri si inscriptionari pe marmura si granit.

​La montajul monumentelor se pot adauga postamente din marmura, mozaic simplu sau mozaic venetian in functie de dimensiunea preferata, astfel incat sustinerea monumentului sa fie solida si la inaltimea dorita. De asemenea se mai pot adauga flori, felinare, grilaje, stalpi, statuete de diferite marimi realizate din marmura sau granit.

Calitatea lucrarilor executate, gama variata de produse si termenele scurte de livrare, fac ca firma şi produsele noastre să fie unice, asa ca nu ezitati sa ne contactati.

Adresa:

Strada Îngustă nr.9, sat Valea Adâncă (sediu)
Str. Nicolae Balcescu nr 16, Iasi (filiala)

Telefon:

0742.556.130; 0745.532.458; 0232.222.258.

Website:

Email:
contact@monumentefunerare-iasi.ro


Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile