Coroane funerareCoroane flori

Coroane cu flori Suceava

Nu va putem asigura o viata frumoasa, dar va putem oferi un final decent! SC Betrom Prod SRL Suceava va intampina cu o mare diversitate de produse pentru a va alina cat mai mult suferinta. Suntem alaturi de dumneavoastra in clipele grele.

Productia de coroane artificiale este realizata cu utilaje noi si materii prime de cea mai buna calitate, in acest mod pana si cele mai mici greseli pot fi observate si remediate inainte ca acestea sa plece din depozit catre clienti.

Livrarea produselor o facem in mod gratuit cu masinile proprii. Pentru a va organiza mai bine comanda, sugestia noastra este sa va notati produsele de care aveti nevoie (produse pe care le gasiti bine organizate pe site) si sa ne transmiteti comanda telefonic sau prin e-mail.

Calitatea produselor, nevoile si satisfactia clientilor sunt pentru noi pe primul loc! Suntem o echipa tanara, dinamica si ne dorim ca dumneavoastra sa ne alegeti ca si furnizor pentru a va dovedi acestea. Pentru orice comanda sau informatie, nu ezitati sa ne contactati!

SC Betrom PROD SRL Suceava produce coroane si inimi funerare, cosuri si cruci funerare la cele mai mici preturi. Alaturi de dumneavoastra in momentele grele.

Adresa:

Gheorghe Doja, 139A
Obcini (langa Moto Velo), Suceava

Telefon:

0744.625587

Website:

Email:
office@betrom.ro


Comanda telefonic:
COMANDA PRODUS

   

MESAJExemplu: Regrete eterne, Nu te vom uita niciodata, Sincere regrete, Cu sufletul indurerat, Un ultim omagiu, Te vom purta mereu in suflet

Anulare

PRODUSUL ESTE DEJA IN COS

Ai adaugat deja acest produs in cosul de cumparaturi.

Finalizeaza comanda sau Vezi cosul
Continua cumparaturile